life & stories

June 27, Wednesday

posted by cassidy on 2012-06-27 at 7.01 AM, 5 comments

Na víkend jsem jela k tetě, jako to dělám každý rok. Cestou jsem měla v plánu podívat se po pár obchodech v Praze. Bylo horko a když jsem konečně sehnala lahev vody, úplně se mi stala věc – ta lahev nešla ani za nic otevřít. Prostě nešla. Ani, když jsem víčko chytla do džísky, nic. Já měla úplně šílenou žízeň už, takže jsem to nevzdávala a pořád doufala, až mi ta lahev dokonce udělala puchýř, kterého jsem si nevšimla, takže jsem si ho při dalším pokusu krásně strhla <33 Story končí tak, že  půllitrovou kojeneckou Aquilu vyhazuju a kupuju si Bonaquu :D Ale zpátky – máme takovou tradici a vždycky si to užijeme :) Relax, nákupy, drahý šminky, povídání s tetami do noci v kuchyni – je to fajn vypadnout na chvíli, mám to vždycky skoro jako další dovolenou :D Nevíte náhodou, jestli máme v Praze nebo někde v okolí obchod s oblečením “House”? Vždycky se mi tam líbí hodně věcí, ale narazila jsem na něj právě jen v MB…

V pondělí jsem chvíli pomáhala tátovi v práci, Adam mi přivezl boty, co mi importoval od Natálky <33 a protože nejsme lemry líný, odpoledne jsme vyrazili na výlet na kolech na Okoř. Úplně ještě teď mě bolí svaly z toho kola, ale strašně jsem měla dobrej pocit z toho, že něco děláme :)

Tady jsem měla strašnej šok, že se budem muset brodit xDDDDDDDD Ale nemuseli nakonec, kousek dál byl můstek teda.

Skoro párty párty, což? :D

Včera jsem uběhla svých prvních 10 km. Jako najednou myslím samozřejmě. Byly úplně ideální podmínky totiž. Nebylo horko ani v devět, což znamenalo, že se můžu dobře vyspat, v klidu nasnídat, trochu počkat a vyrazit, né vstát na budík, rychle do sebe něco nacpat, abych neomdlela a běžet, než bude horko na padnutí. A bylo to super. Myslela jsem, že to nepůjde, ale úplně bez jakýkoli touhy zastavit na dvou místech, kde jsem se protahovala a otáčela dřív, táhlo mě to k místu, kam jsem měla v plánu doběhnout. Prej když věříte, že to uběhnete, tak to uběhnete, říká Adam. A má pravdu. Perfektní pocit.

Za chviličku vyrážím (taková jsem já, že ještě ráno vstanu a píšu blog, místo, abych se dýl vyspala, doufám, že si toho vážíte!) na ten Mácháč, ještě musím cestou pořídit alespoň frisbee, kluci už psali, že potřebujem něco, abysme se zabavili na pláži, dneska a možná ani zítra to zrovna na koupání nevypadá.. ale zas, no, nechci to zakřiknout, kdoví, jak to dopadne :) Tak v neděli!

5 Comments

  • Reply Jane 2012-06-27 at 3.57 PM

    Jen tak pro info: V České republice můžete nakupovat v 5 prodejnách HOUSE : House Bondy Mladá Boleslav, House Liberec Nisa, House Central Most, House Citypark Jihlava, House Afi Palác Pardubice.

  • Reply lucienda 2012-06-27 at 10.14 AM

    myslím si, že v Pze House není :/

    užij si Mácháč! :))

  • Reply Jane 2012-06-27 at 9.30 AM

    Jejda, ta story s vodou, úplně jsem čekala, jak Ti ji pak nějaký hezoun pomohl otevřít a ono ne. :DD
    House taky vždycky obdivuju a myslím, že v Praze není. A říkáš, že v MB teda je, jo? Hmmm, dobré vědět!
    Ta “dovolená” u těch tet působí svkěle. Užij si Mácháč! :) A gratuluju k 10km, já úplně běhat přestala a fakt mi to chybí. :(

  • Reply Spencie 2012-06-27 at 8.37 AM

    Si to tam pořádně užijte :))
    A s tou flaškou to znám. Taky jsem teďka jednu měla a mám úplně zničenou dlaň jak jsem se furt snažila ji otevřít XD

  • Reply N4T 2012-06-27 at 7.51 AM

    importoval XDDDDDDDD <33 jsem ráda, že seděj, jsou nejlepší, je asi zničím na RFP + vodě, chudinky malý. Ten mě tak štve, jak se do toho opřel prostě, určitě mi ukradl tu moji loňskou energii a má ji teď on a já ne. Je to jasný! Užijte si to, ale FOTKY, FOTKY, FOTKY!

  • Leave a Reply